Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lukavice - Sokol Jestřebí B 2:1

2. 10. 2012

Statistiky:

Doubrava-Adámek,Kramár M.,Mládek,Švoma-Polách,Mička,Kondler D.,Sládek-Marada,Kramár J.,
Dále Hráli:Ovčiarik a na lavečce ještě zůstali Šváb,Štrampach R.

Zápas začal nervózně,naše obrana hodně chybovala.Až do první gólu se zdálo,že se hra přelívá ze strany na stranu a nebylo moc znát nesmyslné žluté karty rozhodčího dávané našim hráčům.Dali jsme branku a jako by se rozhodčí rozhodl celou situaci řešit ve prospěch domácích.Do kabin o poločase jsme šli s malým náskokem 1:0.Do druhé půle musel nastoupit Ovčirik,protože byl J.Kramár omezen nemocí.
Začalo se svižně,ale po nesmyslném výroku pana sudího po skluzu a čistém zákroku Švomy zasáhl míč a soupeř přepadl,vyloučil po druhé žluté J.Mládka za výrok,,To bylo přes balón" a bylo vymalováno,protože běžela 5-tá minuta druhé půle.
Naši odolávali soupeři i sudímu,ale nedokázali vzdorovat všem až do konce.Deset minut před koncem srovnal soupeř na 1:1 a v poslední minutě po nedorozumění obrany a gólmana vyhráli domácí 2:1.Co naplat když nás soupeřovi diváci i hráči chlácholi,že jsme byli lepší a že jsme měli vyhrát my,ale rozhodčí byl proti.
Za bojovnost našich hráčů děkuji.Víc k tomuto zápasu není co dodat jen to,že se po tomto nezdařeném zápasu musíme sebrat a doma po odmlce zase zkusit vyhrát.

 

 

 

branka: Mička