Jdi na obsah Jdi na menu
 


PZ-D: Bludov - Sokol Jestřebí 6:0

20. 3. 2011

Bludov - Jestřebí 6:0 (2:0)
Sestava:Habrluk
Polách,Doubrava,Adamek,Antl
Kondler,Sládek,Sita,Švoma
Mička,Šváb,
Dále hráli:Štrampach,Marada,Ovčiarik,Holinka

Přátelské utkání splnilo svůj účel.Zahráli si všichni a ukázali co v každém je.Utkání začalo až překvapivě dobře.Trenéři nečekali,že se po zimní přestávce až tak bude fotbal dařit,jak se dařil.Šance byli na obou stranách.Kopali jsme penaltu za ruku ve vápně a protože bylo ten den Josefa,tak nechali trenéři vyniknout brankaře Pepu Habrluka.Nedal.Ale o to nešlo.
Pak jsme po chybách obrany inkasovali do poločasu dva slepené góly a bylo hotovo.V druhé půli ze začátku naši borci ještě hráli obstojně.Po dalších gólech se ale hra stala ze strany Jestřebí nekoukatelná.Za celé utkání jsme vyzkoušeli některé hráče na různých postech a možná i proto jsme prohráli tak vysoko.
Nic naplat,ale opět musíme konstatovat,že přípravný zápas splnil účel.Našli jsme opět ty mezery co nás trápí celý podzim loňského roku.Fyzička v prvním případě a ve druhém,nejsme schopni ve středu pole udržet nebo nahrát míč.Pak se vše valí na přetíženou obranu a ta po delším nátlaku nestihá.
Za čtrnáct dní máme odvetu,tak všechny zveme.Bude se hrát opět na umělé trávě v Zábřeze 2.4.2011 v 13.00.
Jediné co je pozitivní,tak po zápase se v kabině z části probralo vše důležité a sami hráči konstatovali s pokorou,že takhle se zápasy nevyhrávají.Za to jim dík.