Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hrabová - Sokol Jestřebí 2:7

15. 9. 2013

 Sobotní zápas se odehrál po vydatném dešti na těžkém terénu, hřiště nebylo posečené, což naší hře moc nevyhovovalo. Navíc hned v 1. minutě, kdy naši obránci ještě asi spali, se dostal odražený balon k hrabovskému hráči a bylo 1:0 ! Jestřebští si pak vytvořili tlak a výsledkem byla branka, když David Lukáč vyběhl proti brankářovi domácích, který ho odkopem trefil a balon se odrazil od Davida do branky domácích - 1:1. Po velkém tlaku otočil průběžný výsledek Jarda Janíček, když balon před gólmanem skočil a ten byl bezmocný. Převaha Jestřebí pokračovala, ale výsledkem byla jen tyč Jardy a břevno Davida. Další šance se bohužel neproměnily a tak domácí opět z ničeho dali vyrovnávací branku po rohu, když si domácí hráč evidentně pomohl rukou, protesty hostů byly samozřejmě marné. Po bouřce v kabině o přestávce vstoupilo Jestřebí do 2. poločasu zlepšenou hrou, v podstatě nepustili domácí za půlku a bylo jen otázkou, kdy tam začnou padat branky. Brankostroj otevřel Jarda svým druhým gólem a pak se postupně trefili: Mička 2x, Pecháček a nakonec David Kondler, který si vyjel z půlky a obešel vše co mu stálo v cestě a dal výsledku konečnou podobu. Nyní nás čeká doma velmi silný soupeř z Moravičan, naši hráči musí podat výkon, který naváže na 2. poločas s Hrabovou, pak se můžeme dočkat dalších bodů.

sestava:

Večeř-Švoma,Kondler D,Opravil,Kramar J-Pokorný,Polášek,Janíček,Krátký-Marada,Lukáč

dále hráli: Solník,Pecháček,Mička,Doubrava,Neplech 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dodatek

(HONZA, 19. 9. 2013 20:39)

Druhý s prvním v neděli, to by měla být paráda, duel podzimu! Snad u vás vyjde solidně počasí!? Držím palce, Jestřebí do toho!!!

Bravo!!!

(HONZA, 19. 9. 2013 20:19)

Dobrý večer do Jestřebí z Prahy! Po dlouhé době píšu ale vše sleduju. Je to paráda, vydržte!!! Myslím, že se jedná letos o dobrý tah s jedním mužstvem mužů. Honza.