Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: FK Krchleby-Sokol Jestřebí 2:7

11. 10. 2009
Výsledek 2:7 (2:2)
branky: Honza Bittner 3, Martin Glöckner, David Lukáč, Jakub Kondler,Jakub Němec

Opět střelecké hody, tentokrát zaslouženě pro Jestřebí.
Do zápasu jsme vstoupili dobře, bohužel velmi dobré akce neskončily v síti domácích, zejména 2 centrům Davida Lukáče na Martina Glöcknera chyběly centimetry. Pravidlo nedáš - dostaneš se projevilo po trestném kopu domácích. Špatné postavení našeho gólmana a pěkná střela vyústily ve vedoucí branku domácích. Další jejich střela za 2 minuty podklouzla Kamilovi pod tělem a domácí z ničeho vedli 2:0 ! Tento stav jim zvedl sebevědomí a hráli na 150%. Naštěstí 15 minut před koncem poločasu Tomáš Němec rychle bez píšťalky rozehrál trestňák, našel Honzu Bittnera a ten se nemýlil - 2:1. Pět minut před koncem 1. poločasu našel dlouhým balonem David Lukáč opět Honzu Bittnera, který srovnal na 2:2.
O poločase z důvodů zranění došlo k vystřídání gólmanů, do branky se postavil Marek Kramar, který si vedl velmi dobře. Vedoucí branku vstřelil po zemi na vzdálenější tyč gólmana Martin Glöckner a soupeř fyzicky a psychicky "odešel". Z našeho stálého tlaku se trefil potřetí Honza Bittner a zvedl tak naše sebevědomí natolik, že se hrálo pouze na jednu branku. Po zmatku domácích hráčů, kteří si téměř vstřelili vlastní gól vytěžil David Lukáč pátý gól v pořadí a pak se tefili oba náhradníci Kuba Kondler a Kuba Němec, vždy po chybách domácího gólmana. V závěru se pak každý hráč Jestřebí snažil zapsat do listiny střelců, kombinace šla stranou a tak už branky nepadaly.
Zápas "kořenil" svými rozhodnutími sudí Michalička, který kdyby pískal objektivně, tak Krchleby museli dohrát o 7 hráčích za zákroky, které neoceňoval kartami. Ale na to už si pomalu zvykáme, úroveň rozhodčích na okrese je více než žalostná.
Příští zápas bude doma poslední, v sobotu hrajeme s Moravičany od 15 h, tak se přijdte naposled v tomto roce rozloučit s fotbalem v Jestřebí.

Sestava:
Kramar K-Krátký, Pecháček,Orlický,Kramar M-Pokorný,Pohančeník,Němec T, Glöckner-Lukáč,Bittner
střídali: Kondler, Polášek,Němec J
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář