Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Líbivá-Sokol Jestřebí 2:0

3. 5. 2009
Výsledek: 2:0 (2:0)
Z Líbivé jsme si bohužel odvezli dvougólovou prohru. Nastoupili jsme s několika změnami oproti poslednímu zápasu s Palonínem, které byly zapříčiněny zraněním Pecháčka, Chanha, nemocí Bittnera a ne zcela zdráv nastoupil Tomáš Němec.
Hned ve 2. minutě po chybě naší obrany se trefil soupeř po zemi přesně k pravé tyči našeho gólmana a prohrávali jsme 1:0. Naši útočníci nedostávali balony po zemi do volných prostorů, záložníci a obránci pouze nakopávali míče, pro které si bez problému vybíhal hostující gólman. Asi 5 minut před koncem poločasu "zazářil" jinak velmi nepřesný rozhodčí Fojt, který po teatrálním pádu domácího útočníka k údivu hráčů a fanoušků Jestřebí odpískal penaltu. Domácí proměnili a bylo to 2:0.
Ve druhém poločase jsme měli několik šancí, ale dát kontaktní gól se našim hráčům nepodařilo. Největší šancí byla tyč po střele Davida Pokorného, bohužel dorážku do prázdné branky jsme nezvládli.
Celkově se dá konstatovat, že v sobotním odpoleni naši hráči ani zdaleka nepředvedli to na co mají, vrcholem bylo řízení zápasu rozhodčím, který opět předvedl, že pískat prostě neumí, ztracené body musíme nyní získat na Mírově příští neděli.
Ještě statistika:
sestava:
Hanák-Čecháček,Orlický,Daniel,Němec T-Pokorný,Krátký, Pohančeník,Němec J- Lukáč,Glöckner
dále hráli - Kramar M, Polášek
absence: Pecháček, Bittner, Chanh, Kramar J
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář