Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Moravičany-Sokol Jestřebí 2:1

24. 5. 2009
Výsledek: 2:1 (0:1)
Velmi důležitý zápas jsme prohráli, víceméně úplně zbytečně!
Hned od začátku zápasu jsme na soupeře "vlítli", vytvořili si pěkné šance, bohužel bez efektu. Gól přece jenom přišel po krásné individuální akci Davida Pokorného, který po pravé straně utekl všem obráncům a levačkou zasunul balon přesně k pravé tyči. Následné šance, zejména sólo Davida Lukáče a střela Martina Glöcknera zůstaly bohužel neproměněny. Za zmínku stojí, že naše šance, když jsme chodili sami na bránu, odmával jako ofsajd domácí pomezní.
Vyrovnání přišlo velmi nečekaně, ve 43. minutě, když domácí útočník po standardce vystřelil vysoký balón, který k údivu všech skončil v brance. Tento gól byl v podstatě zásadní pro další průběh celého utkání.
Ve druhém poločase to byl spíš boj, než pěkný fotbal, bylo jasné, kdo dá gól, tak vyhraje. Po ojedinělé akci domácích jsme po střele k pravé tyči Radka Hanáka dostali branku na 2:1. Naše útočná snaha byla bezzubá, když jsme se konečně uvolnili a šli sami na bránu, vždy zaúřadoval domácí pomezní a bylo po akci. Vyrovnání měl na kopačce Honza Bittner, ale jeho střelu nůžkami nechtěně zastavil Tomáš Němec.
Záaps tedy skončil 2:1 pro domácí, pro nás velká škoda, tento zápas se rozhodoval v 1. poločase, kdyby se proměnila ještě jedna šance za stavu 0:1, bylo vymalováno.
Takový je ale fotbal, své zápasy prohrály Palonín i Lukavice, pouze Líbivá vyhrála, takže vše je otevřené.
Příští domácí zápas musíme zvládnout lépe a hrát do posledního kola.

Ještě statistika:
branka: David Pokorný
sestava:
Hanák-Bittner,Orlický,Daniel,Čecháček-Pokorný,Krátký, Pohančeník,Němec T- Lukáč,Glöckner
dále hráli - Kramar M, Němec J
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář