Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Sokol Jestřebí - Tatran Moravičany 2:1

28. 10. 2009
Výsledek 2:1 (1:0)
branka: Roman Polášek, Kuba Němec 

Na poslední zápas podzimní sezony jsme nebyli zrovna v optimální sestavě (chyběl Pavel Pecháček,David Pokorný,Martin Glöckner), ne ve zcela optimálním zravotním stavu byl David Lukáč a v průběhu zápasu si natáhli sval postupně 3 hráči, kteří museli střídat (Roman Polášek,Honza Bittner a nedohrál ani Tomáš Němec, kterého jsme už ani nemohli vystřídat a dohrávali posledních 10 minut o deseti).
Zápas na relativně těžkém terénu jsme začali celkem dobře, ani hosté nijak nezaostávali, ale branku jsme vstřelili naštěstí my a to jmenovitě Roman Polášek, jeho první gól za muže byl fantastický. Vysocí útočníci soupeře nám dělali problémy, ale naštěstí s balonem nebyli zas až tak šikovní. Po přestávce naši hráči předvedli hned na počátku pěknou akci, když David Lukáč vystihl jejich rozehrávku a po jeho krásné přihrávce mezi stopery se bohužel netrefil Pepa Kramar. Hosté se snažili vyrovnat, naštěstí se do vyložených šancí nedostávali. Kolem 35. minuty jsme vyvinuli docela silný tlak, ale velice nadějné šance naši hráči neproměnili, tak přišel zákonitý trest. Po diskutabilním faulu našeho obránce na půlce, hosté nakopli míč do šestnáctky a propadlý balon za obranu se dostal k hostujícímu hráči, který vyrovnal. Naštěstí bojová morálka našeho týmu neklesla a za ca 5 minut srovnal po podobné situaci Kuba Němec. Závěr byl trochu nervózní, ale i díky Kamilovi Kramarovi jsme uhájili vítězství a sezonu jsme zakončili důležitými 3 body.
Nyní máme po sezoně, hráči vyléčí svá zranění a do jarních bojů se po zimě dobře připraví aby mohli bojovat o prvenství v soutěži . Jsme na druhém místě za Maletínem, pouze o 4 body, když jako jediný tým jsme je porazili, navíc na jejich hřišti.
Hráčům patří poděkování za celou sezonu!!!

Sestava:
Kramar K-Krátký, Daniel,Orlický,Čecháček-Polášek,Pohančeník,Němec T, Bittner-Kramar J, Lukáč
střídali: Němec J, Kondler
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

supr chlapi ;-)

(Pechy, 28. 10. 2009 20:15)

důležité vítězství nakonec podzimu, je vidět, že máme dobrý mančaft, který si poradí ikdyž chybí víc lidí, pořádně potrenujem přes zimu a na jaře budem snad pokračovat ve stejných výkonech jako teď