Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Sokol Jestřebí-Krchleby 3:1

17. 5. 2009
Výsledek: 3:1 (0:0)
Zápas byl tentokrát nečekaně velmi náročný, vízězství jsme vybojovali až v 85. minutě a v 90. minutě jsme ho potvrdili. Novinkou bylo, že se na lavičce objevil Tomáš Penka, který se na část 2. poločasu dostal na hřiště. Všichni ho rádi opět vidíme !
Ale postupně, hned od začátku jsme soupeře zatlačili před jeho branku, osvobozoval se pouze odkopy, ale naše šance (Tomáš Němec, Martin Glöckner, David Lukáč) jsme neproměňovali. Poločas skončil tedy bez branek.
Druhý poločas začal stejně, ale hrále jsme opět špatně, bez finální přihrávky, místy až křečovitě. Po jednom z několika rohů se 20 minut před koncem trefil hlavou Roman Orlický a zdálo se, že vše půjde lehce. Největší šanci měl David Lukáč, který šel sám na gólmana, ale bohužel přestřelil. Pravidlo nedáš - dostaneš, se potvrdilo 10 minut před koncem, když dlouhý centr podcenil Radek Čecháček a hostující Jašek hlavou srovnal na 1:1.
V zoufalém náporu jsme dali díky Honzovi Bittnerovi vítězný gól 5 minut před koncem. V 90. minutě po pěkné akci po ose David Lukáč, Marek Kramár zakončoval opět Honza Bittner!
Důležité vítězství a hlavně prohra Palonína doma nás udržuje 2 body za Lukavicí, kterou máme v posledním kole doma. Příští neděli jedeme do Moravičan, což bude velmi důležité utkání, kde nesmíme ztratit.
Velké hřiště a soupeř, který chce hrát fotbal je pro nás určitě lepší varianta, než betonující Krchleby, tak uvidíme... .

Ještě statistika:
banky: Honza Bittner, Roman Orlický
sestava:
Hanák-Bittner,Orlický,Daniel,Čecháček-Pokorný,Krátký, Pohančeník,Němec T- Lukáč,Glöckner
dále hráli - Kramar M, Penka, Polášek
absence: Pecháček, Chanh, Němec J
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář