Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Sokol Jestřebí-Palonín 1:0

26. 4. 2009
Výsledek 1:0 (0:0)
Opět vítězství, čtvrté v řadě na jaře a velmi důležité !
Palonín, který bojuje o postup do OP byl silným soupeřem, vždyť ještě předloni hráli I.B třídu. Mužstvo je vyzrálé, zkušené a silné zejména ve vzduchu. První velkou šanci měl po pěkném pasu David Lukáč, který trefil pouze břevno, do poločasu se šance na obou stranách nepodařilo nikomu proměnit, největším protivníkem pro všechny byl silný východní vítr. Ve druhém poločase jsme hráli s větrem v zádech a bylo to znát. Několikrát se vyznamenal hostující gólman, i když i hosté zlobili, 15 minut před koncem trefili tyčku. Když 5 minut před koncem hosté vykopli z prázdné branky, zdálo se, že se rozejdeme smírně. V předposlední minutě byl faulován při úniku na naši levé straně David Lukáč, z trestného kopu zahrával Marek Pohančeník a na jeho centr si nejlépe vyskočil Roman Orlický, který vstřelil vedoucí gól!
Závěr si naši hráči bez problému pohlídali a zvítězili v důležitém utkání. Nášhlavní soupeř Lukavice prohrála s Juventusem Mohelnice, Libivá naopak vyhrála venku v Třeštině, tak jsme po tomto zápase třetí s 1 bodovou ztrátu na 1. místo. Příště nás čeká právě Libivá, tak doufejme, že naši vítěznou šňůru prodloužíme a budeme bojovat o špičku tabulky.
Stínem, utkání bylo zranění Pavla Pecháčka, kde si po nezaviněném souboji poranil již v minulosti operované koleno, doufejme, že to nebude vážné.

Ještě statistika:
branky: Roman Orlický
sestava:
Hanák-Bittner,Orlický,Daniel,Čecháček-Pokorný,Krátký, Pohančeník,Němec T- Lukáč,Glöckner
dále hráli - Pecháček, Němec J, Kramar M
nezasáhl do hry: Kramar J
absence: Chanh

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář