Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži:Sokol Jestřebí-Lukavice 1:2

14. 6. 2009
Výsledek: 1:2 (0:2)
Zápas velmi důležitý pro hosty, pro naše hráč naopak zápas bez nervů, kde jsme si chtěli zahrát hlavně fotbal a odvděčit se našim fandům. Naši hráči i přes prohru odvedli velmi dobrý zápas a odměnou jim byl potlesk domácích diváků.
Těsně před zápasem nás si poranil prst na levé ruce náš gólman (zlomenina ?) a narychlo se povolal Kamil Kramar, který bez rozcvičení nastoupil okamžitě do branky. Tato situace hráče trochu znejistěla a začátek patřil hostům. Postupně jsme se také rozehrávali, ale zničeho nic odpískal hlaní rozhodčí proti nám penaltu, která byla z kategorie 100% vymyšlených. Domácí proměnili, přesto jsme měli velmi dobré šance, hlavně David Pokorný a Pepa Kramar mohli dát vyrovnávací branku. Bohužel po sérii dlouhých autů se vyražený balon dostal zpět k hostujícímu útočníkovi (ofsajd ???), který se nemýlil a zvýšil na 2:0 pro Lukavici.
Ve druhém poločase jsme vrhli vše do útoku a po přidržení Tomáše Němce následoval pokutový kop, který proměnil Petr Daniel. Po tomto gólu jsme měli hru pod kontrolou, ale gól se nám již bohužel nepodařilo vstřelit. Za zmínku stojí situace 5 minut před koncem, kdy byl náš hráč podražen v pokutovém území, ale rozhodčí dělal, že neviděl - jasná penalta !
Zápas nakonec skončil naší prohrou, přesto domácí diváci viděli dramatický, útočný a bojovný fotbal, který se musel líbit. Rozhodně jsme tento zápas nechtěli vypustit, hlavní bylo se důstojně doma rozloučit se sezonou 08-09 , což se nám myslím, i přes nepříznivý výsledek podařilo.
Lukavice tak postupuje do okresu, my jsme uhráli třetí místo.

Ještě statistika:
branky: Petr Daniel
sestava:
Kramar K-Kramar M,Orlický,Daniel,Čecháček-Pokorný, Pohančeník,Němec T, Němec J-Kramar J,Bittner
dále hráli - Hanák (v poli), Valko M
absence: Pecháček, Chanh, Lukáč, Krátký, Glöckner

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

jestvrdlej

(Kapitan, 15. 6. 2009 9:36)

Hosi dik za bojovnost!!!!