Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Loštice B - Sokol Jestřebí 2:0 (1:0)

15. 2. 2009
V neděli v podvečer na umělé trávě sehráli muži přátelský zápas s družstvem Loštice B, který skončil 2:0 pro Loštice.
Zápas jsme začali celkem obstojně, pak se ale projevila sehranost domácího týmu, který již hrál 2. zápas na tomto hřišti a vzhledem k dřívějšímu začátku jsou v přípravě o něco dále než my. Samozřejmě zde hrál fakt, že soupeř vede tabulku OP a disponuje kvalitním kádrem.
První gól jsme dostali po rohu, když se naše obrana a gólman správně nezorientovali. V prvním poločase byli domácí lepší a zaslouženě vyhráli. Ve druhém poločase si naši hráči zvykli na umělku s osvětlením a hráli vyrovnanou partii. Nejslibnější okamžiky utkání byla šance Davida Lukáče, když mu domácí brankář včasným vyběhnutím zlikvidoval gólovku, další tutovku "zazdil" Lukáš Hýbl, když z voleje přestřelil branku z malého vápna. Potvrdilo se pravidlo "nedáš, dostaneš" a po chybě našeho obránce z dálky pěkně vystřelil domácí hráč a trefil šibenici - 2:0.
Děkujeme Lošticím za zorganizování utkání, myslím, že pro naše hráče to byl zážitek si zahrát na kvalitním povrchu za umělého osvětlení v současných klimatických podmínkách.
Ještě sestava:
Hanák-Kramar M,Orlický,Daniel,Čecháček-Pokorný,Krátký,Glöckner,Němec J -Lukáč,Němec T  a dále hráli - Hýbl,Pecháček, Kramar J
zranění: Pohančeník, nemoc Solník
Malá fotogalerie zde:


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Příprava s Lošticemi

(Martin, 17. 2. 2009 12:54)

Hráči Jestřebí mne příjemně překvapili svým herním projevem a poměrně dobrou fyzičkou.