Jdi na obsah Jdi na menu
 


So Sudkov-So Jestřebí 2:1 (2:1)

14. 3. 2009
V sobotu večer na umělé trávě v Šumperku, sehráli muži přátelský zápas s družstvem Sokola Sudkov. Zápas skončil pro Sudkov 2:1, po stejném poločase.
Zápas byl na slušné úrovni, zkušenější soupeř, který hrál loni ještě I.B třídu a jeho sestava byla složena ze zkušených hráčů začal velmi dobře, nicméně po rychlém kontru od Marka Pohančeníka, který pěkně a rychle přenesl hru přesným pasem na Davida Pokorného jsme se po Davidově nádherné střele pod břevno ujali vedení 1:0. Naši hráči se přizpůsobili agresivní a rychlé hře soupeře a vyrovnali hru v poli. Kolem 20 minuty soupeř srovnal střelou ze 20 metrů na 1:1. Šance se přelévali z jedné branky na druhou, trefil se však soupeř po trestném kopu z 25 m, když balon podklouzl našemu golmanovi. Ve druhém poločase vstřeli branku Pepa Kramar, ale pomezní mával těsný ofsajd. Když se nepodařilo srovnat ani Tomášovi Němcovi, který trefil břevno, zápas skončil 2:1.
Naše družstvo zaslouží ocenění za bojovný výkon a celkový přístup k utkání, určitě se tímto výkonem zapomělo na 2. poločas proti FRCu, pochvalu zaslouží všichni !
Závěr byl poněkud nervózní ze strany soupeře, který komentoval každý hvizd rozhodčího, vrcholem byly vulgární urážky na rozhodčího a následná oboustranná strkanice. Po zápase si oba soupeři podali ruce, vychladlé hlavy si vše v klidu vyříkali a v poklidu odkráčeli do kabin.
Ještě statistika:
branka: David Pokorný
sestava:
Hanák-Kramar M,Orlický,Bittner,Čecháček-Pokorný,Krátký, Pohančeník,Němec T - Lukáč,Kramar J
dále hráli - Daniel, Chan, Solník J, Němec J, Kramar K
absence: Pecháček, Glöckner


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

k zápasu

(Honza, 15. 3. 2009 20:46)

Dobré je taky, že obrana zahrála perfektně, Chan na pravé straně podal výrazně lepší výkon než minule a zejména Hanes Bittner předvedl na předstoperu bezchybný výkon, což dodalo klid celému mužstvu. Přípravné zápasy nejsou o bodech, ale o sehrání týmu před mistráky, což se postupně myslím daří.

to už vypadá líp

(Pechy, 15. 3. 2009 13:47)

Čauves,
no podle komentaře k zápasu to vypadá, že je snad zapomenuto na zápas s FRCem, teď už to bude jenom lepší, jen tak dál ...
škoda jen, že to nebyla aspoň plichta