Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sokol Jestřebí - FC Rovensko 5:2 (1:1)

29. 3. 2009
V neděli v 9,15 h dopoledne opět na umělé trávě v Šumperku, sehráli muži přátelský zápas s družstvem FC Rovensko. V zápase jsme zvítězili 5:2, po poločase 1:1.
Začátek zápasu byl z naší strany vzhledem k časnému budíčku (změna na letní čas) trochu pomalejší, probudila nás penalta, když náš gólman pozdě vyběhl na míč a po faulu-nefaulu, rozhodčí Profous odpískal penaltu. Soupeř s jistotou proměnil a naši hráči od této chvíle začli hrát. Do poločasu vyrovnal Radek Čecháček, když si ideálně narazil s Kubou Němcem. Do poločasu jsme naše šance již neproměnili, i když akce kdy se Martin Glöckner mohl gólmana Rovenska zeptat kam to chce a dal vedle byla určitě škoda. Ve druhém poločase se projevila lepší kondice našich hráčů i fotbalovost a postupně se trefili 4x za sebou. Zdecimovaný soupeř korigoval z penalty, kterou jim daroval rzhodčí, další branky už nepadly.
Závěrem je potřeba pochválit hráče za přístup v rámci zimní přípravy, všichni věříme, že se kvalitní trénink a sehrání 4 přátelských zápasů projeví kladně v mistrovských zápasech.
Ještě statistika:
branky: Radek Čecháček, David Pokorný, Josef Kramar a Marek Kramar 2
sestava:
Kramar K-Kramar M,Orlický,Pecháček,Čecháček-Pokorný,Krátký, Pohančeník,Němec J- Lukáč,Glöckner
dále hráli - Kramar J, Chan
absence: Bittner, Daniel, Němec T, gólman Hanák
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

liga

(trpajslik, 29. 3. 2009 16:18)

Luxus chlapi máte na ligu:D